top of page
marius-matuschzik-yemiX0Z_yRk-unsplash.jpg

COACHING

Zijn we niet allemaal onderweg? Voor mij is de zoektocht naar zingeving soms hobbelig - rijk aan 'messy encounters'. Voorheen voelde ik me vaak onrustig, angstig voor de grootsheid van het leven. Want wat kan er allemaal wel niet misgaan? Zoveel angsten, meningen, onrust en fluisterende behoeften die vanzelf gingen schreeuwen. Een chaos. Dus verloor ik me in ongeschikte paden en ken ik inmiddels heel veel versies van mij. En juist die rommeligheid vind ik prachtig: los van veel meer rust en ruimte in mezelf, plezier in het leven en tal van nieuwe inzichten bracht die me namelijk tot waar ik nu ben. Hier. 

 

Ik faciliteer ruimte voor verbinding en verdieping. Hier kun jij krachtig-kwetsbaar je eigen pad ontdekken. Met liefde en lef, want soms is het echt de hoogste tijd om keuzes te maken. Voor jou. Zonder voor te kauwen sta ik naast je, begeleid ik je en werken we met wat er op dit moment nodig is. We ontdekken wat er in jouw vurige hart zit - wat werkt voor jou, hoe wil jíj het doen? Een veilige bedding waarin jij zelf weet wat er nodig is. Op deze manier komt het antwoord van binnenuit. Want daar zit de magie. 

Het doen zoals ik het wil was voor mij levensveranderend. Een bevrijding. Iedere keer weer stem ik af op wat ik nodig heb. Doe ik wat werkt voor mij, en soms verandert dat. Vanuit de verbinding met jezelf wordt de wereld een veel fijnere plek, waar je je ook met anderen kunt verbinden. Waar je verdieping kunt vinden in je leven, ontdekt wat je nu eigenlijk echt wil. Wat ik wil? Mensen met een vurig hart een stap verder helpen in hun groei (kukua). Omdat je weet dat er meer is, omdat je dit jezelf gunt.   

LIVR N RTRAT IN D SPAANS ZON MT N FIJN VROUWNTRIB?

Want hoe zonde zou het zijn om heel dit leven niet te doen waarvan je droomt? Precies. Samen zoeken we verbinding en verdieping op, stellen we kritische vragen en doen we wat nodig is. Om de antwoorden van binnenuit te halen en de weg van je hart te vinden. Niet alleen door te praten, we werken ook met meditaties, visualisaties, beweging, de adem en muziek - áls het past.

 

Dus, klaar met jezelf tegenhouden? En wil je mij een tijdje naast je? Leuk! Moed, rauwe eerlijkheid en een open hart: dat is alles wat we nodig hebben. De rest komt vanzelf. 

Ik bied 1:1 trajecten van drie of zes maanden, maar een paar losse sessies kan ook. We maken altijd eerst kennis om te kijken hoe het werkt tussen ons.

“WHR POPL COM TOGTHR,
MOUNTAINS MOV”

Het is tijd. Om in beweging te komen en te gaan doen wat écht bij je past. Al je vragen, gedachten en hersenspinsels zijn bij mij veilig. Niets is te gek.

Zij gingen je voor en zeggen er dit over. 

Het prijskaartje  

Tarieven zijn exclusief BTW en één sessie duurt anderhalf uur. Locatie in overleg/online - graag buiten met mooi weer! 

  • 3 MAANDEN: kennismaking, 3 coachsessies, integratiesessie en handvatten om hierna verder te kunnen: €353

  • 6 MAANDEN: kennismaking, 6 coachsessies, integratiesessie en handvatten om hierna verder te kunnen: €555

  • Losse sessie: €77

JA! DIT WIL IK!

"VISUALIS YOUR HIGHST SLF,

THN SHOW UP AS HR" 

bottom of page