top of page
Achtergrond.jpg

OVR MIJ

Ik had een tijdje nodig om te beseffen dat de 'bumpy ride' van het leven, precies is wat het leven is. Altijd al ben ik op zoek geweest naar antwoorden op diepe vragen en de laatste jaren ben ik me steeds meer op het spirituele pad gaan begeven. Bezocht ik ceremonies en retreats, verslond boeken en podcasts en dook in alles wat mijn aandacht trok. In het begin puur om antwoorden en rust te vinden. Die rust vooral, daar was ik zó naar op zoek. Dit pad, ben ik nu achter, is het mijne. Dus begon ik met Kukua. Eerst een beetje voor de lol. Van voorzichtig, klein en naast een baan, naar fulltime. Door Kukua kan ik me dagelijks bezighouden met mijn liefde voor persoonlijke groei. Als coach, als tekstschrijver, maar ook gewoon als mens. Het liefst deel ik elke dag de magie van het leven met anderen. 

image00001.jpeg

Door de connectie met mezelf te hervinden, is mijn leven honderd (misschien wel duizend) keer leuker geworden. Heb ik meer rust, ook in de crazy snelle wereld van nu. En ben ik mijn dromen aan het najagen, onder andere met Kukua. En ja, er zijn altijd externe factoren die je even he-le-maal omver blazen. Die pijn doen, rauw of donker zijn. Het leven is in mijn ogen een prachtige en soms pittige reis.

Voor mij betekent het heel eerlijk tegen mezelf zijn, het ongemak durven opzoeken en tegelijkertijd keihard genieten. Want als je écht in verbinding bent met jezelf, gebeuren er zoveel mooie dingen. Ik leerde om de verantwoordelijkheid over mijn leven te nemen en het zó in te vullen zoals ik echt wil. Vanuit mijn hart. Want daar zit zo’n hoop magie die eruit wil. Voorheen liet ik het deurtje van mijn hart veilig dicht. Maar het is zoveel fijner en leuker om dit wagenwijd open te zetten. Om te blijven leren en ontdekken en vooral: dit te delen met anderen. Verdieping in mezelf, verbinding met anderen, daar word ik blij van. En het leven is écht veel te kort om niet elke dag te doen waar je wild enthousiast van wordt.

Voordat Kukua werd geboren, studeerde ik bedrijfscommunicatie en toegepaste psychologie. Ik werkte onder andere als recruiter, business consultant, teammanager en communicatieadviseur.

N PAAR FEITN OVR MIJ

 • ​Buiten boven binnen (met onweer moet ik wel nog vrienden worden) 
   

 • Af en toe te vinden op hardstyle/hardcore feestjes 
   

 • Al bijna 30 jaar bang in het donker, maar boeken en series over moorden vind ik wel het allervetst
   

 • Van jongs af aan zie ik óveral taalfouten: in kranten, ondertiteling, boeken, everywhere
   

 • Traptredes tellen is een ongecontroleerde hobby van me (je mag het ook anders noemen) 
   

 • Ik trok de dry january van 2023 door en drink vrijwel geen alcohol (meer)

BNIUWD OF IK ITS VOOR

J KAN BTEKNN?

bottom of page