top of page
marius-matuschzik-yemiX0Z_yRk-unsplash.jpg

DAR M,

LT'S CONNCT

DIT BN IK

Met Kukua maak ik mijn droom waar. Kukua betekent 'groei' in het Swahili. Mijn liefde voor persoonlijke groei en alles wat dit raakt, wil ik delen met anderen en terug laten komen in alles wat ik doe. Wat ik wil is samen met anderen een wereld creëren waarin we meer in verbinding leven. Met onszelf en met elkaar. Te spelen met het leven. Delen en raken. 

Wat wil je nu écht? Als je voelt dat er meer in zit dan dat je er nu uithaalt. Hoe kun je meer rust in je hoofd creëren? Wat zou een bewuster leven, meer in verbinding, je brengen? Samen met jou beantwoord ik deze vragen. We creëren ruimte en rust in een leven dat vaak doorraast zonder dat je echt aanwezig bent. En zorgen ervoor dat de connectie met jezelf on fire is. Mijn doel is om je te laten zien dat je hiervoor geen hele werelden hoeft te verzetten. Kleine veranderingen met grote betekenis. Coachen doe ik zowel digitaal als in het echt. 

Ik ben je meedenker, cheerleader en spiegel. Geef je soms een liefdevolle schop onder je kont. Maar ik kijk vooral samen met jou waar in je leven nog magie te behalen valt. Want in verbinding staan met jezelf is simpelweg magisch. Door bewust ruimte voor jezelf te maken, werk je aan je balans en een sterk ‘thuis’. 

Wat het je oplevert? Meer rust, meer doen vanuit willen in plaats van moeten en een hoop lol. Lijkt makkelijk, maar dat is het soms niet. Gelukkig doen we het samen, dat is een stuk leuker. Met liefde deel ik mijn kennis en kunde. Ik spar met je en help je ervaren hoe het ook kan.

SAMN GAAN W:

  • Meer tijd en ruimte voor jezelf maken

  • Bewust rust en stilte opzoeken

  • Minder doen vanuit ‘moeten’, meer doen vanuit ‘willen’

  • Werken met wandelingen, meditaties, schrijven, oefeningen, cacao of een combi van deze dingen

  • Sparren over wat voor jou werkt én niet werkt 
  • Het leven net iets mooier maken, door de juiste dingen aan te raken

Let’s get it: op naar een diepere verbinding met jezelf. Allemaal door tastbare veranderingen te maken in het leven dat je al leeft. Je hoeft niet ineens uren per dag te mediteren, en je kunt ook nog steeds keuzes maken die misschien niet het állerbeste voor je zijn. Je blijft een mens dat experimenteert, valt en opstaat. Net als ik. Het gaat om de kleine dingen die we wél kunnen doen.

Meer weten? Neem contact op! Ook als je nog geen heldere vraag hebt, of als je nog niet precies voor ogen hebt wat ik voor je kan doen.

ZIJ GINGEN J VOOR

annie-spratt-BlebZEKn3Ug-unsplash.jpg

Kim

De coaching met Anouk heeft mij uiteindelijk geholpen om meer op zoek te gaan naar meer rust in mijn hoofd. Van nature sta ik altijd aan en ik ben nu weer wat bewuster van het pakken van rust en het leven in het nu.

zane-priedite-31aKveRnvcA-unsplash.jpg

Lortta-Dlors

Anouk is een prachtige ziel en heeft een ongelofelijke mooie gave. Ze luistert actief en liefdevol en laat je gehoord voelen.

INSTAGRAM @KUKUA.NL

image00005.jpeg

LUK DAT J r WAS

FoOW

  • LinkedIn
  • Instagram

CONTACT

bottom of page