top of page
marius-matuschzik-yemiX0Z_yRk-unsplash.jpg

GROI VANUIT VRBINDING & VRDIPING

DIT BN IK

Met Kukua realiseer ik niet alleen mijn eigen droom; ik empower anderen om hun diepste verlangens te volgen. Kukua betekent 'groei' in het Swahili. Jezelf de ruimte geven voor bewustwording en groei is een krachtige blijk van liefde voor jezelf. Een veilige bedding is hiervoor essentieel. Dus bied ik jou ruimte voor verbinding en verdieping, zodat jij steeds beter je weg vindt. Je eigen weg, want het is zonde om die van anderen te lopen. Op deze weg kom je misschien kruispunten tegen waarop je een keuze moet maken. Niet makkelijk, maar vaak wel de hoogste tijd. Ik begeleid je in dit proces. Keuzes maken voor jezelf kan overweldigend en levensveranderend zijn - spannend en magisch. 

Wat wil je nu écht? Zoveel mensen weten dat er meer inzit dan ze er nu uithalen. En het klinkt zo logisch, 'gewoon' doen wat jou blij maakt. Spoiler alert: dat doen we vaak niet. Dit heeft alles te maken met bewustwording van je eigen patronen en de verhalen die je jezelf vertelt. Het heeft te maken met liefde en lef. Durf jij het jezelf te gunnen? Stel je nou voor dat je gaat doen waar je hart om fluistert (of misschien al schreeuwt). Wat zou er veranderen?

Met toewijding help ik jou een betere versie van jezelf te worden. Niet omdat je nog niet goed bent, maar omdat je weet wat er op je ligt te wachten. Ik werk vanuit verbinding, want ik geloof sterk in een wereld waarin we meer verbinden met onszelf en met elkaar. Een plek waar we spelen met het leven, magische momenten delen, raken en geraakt durven worden. 

 

(Voor) wie ben ik?
Voor hen die het anders willen doen. Die net als ik de heldhaftige reis van zelfontwikkeling aan het maken zijn. Zij die hun eigen pad willen lopen met nieuwsgierigheid en diepgang. Niet alleen om te zoeken, maar ook om te vinden. Voor hen die soms verdwaald en overweldigd raken, maar het toch maar doen. Met passie, kracht en de moed om kwetsbaar te zijn.

Ik nodig je uit om samen met mij je eigen weg te verkennen en al doende je groeiproces te verdiepen. Je zal merken dat ik werk in het moment - samen met jou aanvoel wat er nodig is, wat er gezegd en ontdekt mag worden. Naast gesprekken voeren, werken we met tools als visionboards, schrijven, kaartendecks, meditaties, ademwerk en ceremonies (als het past).

Chcklist voordat j ja zgt:

Ik:

  • Ben klaar om me te committeren aan mezelf

  • Weet dat het maken van andere keuzes mij doorbraken en transformatie gaan geven

  • Vind dat diepgang en nuchterheid heel goed naast elkaar bestaan

  • Ben niet bang om in de spiegel te kijken

  • Neem moed, rauwe eerlijkheid en een open hart met me mee

Check? Dan snel op naar de magie. Van mens tot mens verbinden en verdiepen. Om weer een beetje dichterbij jezelf te komen, want dat is waar je het voor doet. 

Meer weten? Stuur me een appje of klik op onderstaande knop.

ZIJ GINGN J VOOR

annie-spratt-BlebZEKn3Ug-unsplash.jpg

Kim

De coaching met Anouk heeft mij uiteindelijk geholpen om meer op zoek te gaan naar meer rust in mijn hoofd. Van nature sta ik altijd aan en ik ben nu weer wat bewuster van het pakken van rust en het leven in het nu.

zane-priedite-31aKveRnvcA-unsplash.jpg

Lortta-Dlors

Anouk is een prachtige ziel en heeft een ongelofelijke mooie gave. Ze luistert actief en liefdevol en laat je gehoord voelen.

INSTAGRAM @KUKUA.NL

image00005.jpeg

LUK DAT J r WAS!

FoOW

  • LinkedIn
  • Instagram

CONTACT

bottom of page