top of page
Achtergrond.jpg

tkstn mt lifd & lf voor bwust ondrnmrs

image00003.jpeg

DIT BN IK

Met Kukua realiseer ik niet alleen mijn eigen droom; ik empower anderen om hun diepste verlangens te volgen. Kukua betekent 'groei' in het Swahili. Jezelf de ruimte geven voor bewustwording en groei is een krachtige blijk van liefde voor jezelf. Onderdeel hiervan is stilstaan bij wat je te vertellen hebt, je te verdiepen in de kern van je onderneming – en dus je eigen kern. Want een onderneming laat een groot deel van jezelf zien. Dat is kwetsbaar en dus krachtig. Naast teksten bied ik jou ruimte voor verbinding en verdieping, zodat jij steeds beter je weg vindt als ondernemer en als mens. Als tekstschrijver en -coach (her)schrijf ik samen met jou je verhaal. Ik werk vanuit verbinding, want ik geloof sterk in een wereld waarin we meer verbinden met onszelf en met elkaar. Een plek waar we spelen met het leven, magische momenten delen, raken en geraakt durven worden. 

Teksten of communicatieadvies nodig? Ik ben je vrouw! 
Kleine disclaimer: ik doe meer dan 'alleen maar' schrijven
. Door jou als ondernemer te coachen, help ik je jouw verhaal te vertellen. Vanuit je 'why' - vanuit je hart. Want dat is waarom je ooit begonnen bent, toch? Een fijne bijkomstigheid is dat je het hierna steeds beter zelf kunt. Wel zo handig!

 

schrijvn vanaf nul of hrschrijvn van bstaand tekst
- ik advis
r, jij bpaalt

Onder andere help ik je met het (her)schrijven van:​

  • Je website

  • Socials

  • Nieuwsbrieven

  • Blogs / columns 

  • Andere verhalen over jou(w onderneming) 

Een tikkeltje spiriwiri? Graag! Ik werk met meditaties, visualisaties en kaartendecks - als het past. Wil je iets anders in tekst of coaching dan ik hier beschrijf? Bel, app of mail me gerust. Ook als je twijfelt. De klik is het belangrijkst, de rest komt vanzelf. 

VOLG /KUKUA.NL OP INSTAGRAM

image00005.jpeg

LUK DAT J R WAS!

FOOW

  • LinkedIn
  • Instagram

CONTACT

bottom of page