top of page
Achtergrond.jpg

TKSTN

IMG-9033.JPG

Teksten, communicatieadvies of een meedenker nodig? I’m your woman! Jouw verhaal vertaald naar rake woorden, zodat je lezer direct aan je lippen hangt. Jij hebt een verhaal te delen. Over wie je bent, wat je doet en wat de ander er aan heeft. Dit helder op (digitaal) papier zetten, daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Hoe lekker zou het zijn als jij je om rake teksten niet zo druk meer hoeft te maken? Het juiste taalgebruik kiezen en krachtig maar liefdevol doordringen tot je lezer: best een klus! Zeker in de tijd van nu. Lezers hebben een korte concentratieboog en scrollen of klikken in no time weer door. Willen direct geraakt worden en een klik voelen met jou en je organisatie. Als tekstschrijver geef ik woorden vleugels. Jouw ideeën zet ik om in rake teksten die verbinden met de lezer. Zodat je vertelt wat je wil vertellen. Mijn manier van schrijven is raak, speels en verbindend. Down to earth en voor iedereen te begrijpen. 

Het liefst werk ik in de verbindende/spirituele sector, maar ik schrijf voor iedereen.

Met liefdevolle pen schrijf ik: 

  • ​Websiteteksten

  • Nieuwsbrieven

  • Blogs of columns 

  • Teksten voor je socials

  • Verhalen over jou en je onderneming
     

In een persoonlijk gesprek brengen we in kaart welke boodschap jij hebt en voor wie. Teksten die bij je passen. Authentiek. En passend bij de doelgroep die je wil bereiken. Na een gezamenlijke brainstorm stort ik me op het vinden van de juiste woorden, jij op de rest van je werk. Zo doen we allebei waar we goed in zijn.

Meer weten? Neem contact op! Ook als je twijfelt, of nog niet precies voor ogen hebt wat ik voor je kan doen. Al pratend komen we er wel.

bottom of page