top of page
Achtergrond.jpg

TKSTN

IMG-9033.JPG

Verhalen zijn magisch; al eeuwenlang vertellen we ze. We willen geraakt worden, ons herkennen in de ander en verbinden. En verhalen vertellen is een kunst. Met mijn teksten geef ik jouw woorden de juiste lading. Verbind ik me met jou en je lezer, zodat jij écht vertelt wat je wil vertellen. Raak, speels, doeltreffend en verbindend - dat is mijn manier. Het liefst werk ik in de verbindende/spirituele sector (geef er een naampje aan), maar ik schrijf voor iedereen die het bij mij voelt. 

Th maning of lif is to find your gift
Th purpos of lif is to giv it away
- pablo picasso

En zo is het. Als ondernemer heb je jouw gift te delen met de wereld - jouw verhaal. Eén dat ooit een zaadje in jouw hoofd plantte en uiteindelijk uitbloeide tot een onderneming. Het is best een goed verhaal ook, al zeg je het zelf, maar je hebt zoveel te vertellen waardoor het een tikkie chaotisch wordt. Vaak staat het als een huis in je eigen hoofd, maar dit vervolgens net zo steady overbrengen is lastig. Heb jij even mazzel! Want hoe fijn zou het zijn om je verhaal voor jezelf super duidelijk te hebben en het vanuit deze helderheid te delen met je lezer? Vanuit overzicht, rust en vertrouwen. Hiermee help ik je. Ik zorg ervoor dat het echt van binnenuit komt. Want daarom ben je ooit begonnen, omdat er diep van binnen iets ging branden dat niet meer gedoofd kon worden.

 

Ik begrijp dat je mij liever niet voor eeuwig inhuurt, echt. Dus coach ik je en neem je mee in mijn werkwijze - voorzie je van écht waardevolle feedback. Kun je het hierna steeds beter zelf. Wel zo fijn.

  • ​Je website

  • Socials

  • Nieuwsbrieven

  • Blogs / columns 

  • Andere verhalen over jou(w) onderneming
     

En dat is niet alles. Ik help je jouw verhaal te ontdekken en vertellen. Met coaching krijgen we eerst je 'why' helder. Ik stel vragen, jij spreekt vanuit je hart. Want vanuit hier ben je ooit begonnen, toch? Na een door mij geschreven analyse kijken we samen verder naar het beste vervolg. Wil je dat ik je teksten schrijf of liever dat ik je van waardevolle feedback voorzie? Jij bepaalt. Het resultaat? Teksten met lef en liefde die je hierna steeds makkelijker zelf schrijft. Meer dan alleen teksten dus. We werken met brainstorms, feedbackrondes en visionboards. Ik maak een pakket op maat voor je met passend tarief.

 

Meer weten? Stuur me een app of neem contact op! Ook als je twijfelt, of nog niet precies voor ogen hebt wat ik voor je kan doen. De klik is het belangrijkst, de rest komt vanzelf.

(r)writ your story
krijg hulp bij bijvoorbld:

bottom of page