top of page
marius-matuschzik-yemiX0Z_yRk-unsplash.jpg

ZIJ GINGN J VOOR

Naamloos-1_Tekengebied 1.png

Ann ~ cacaocrmoni

Samen met een vriendin heb ik bij Anouk een cacaoceremonie gedaan en ik zou het zo weer doen. Anouk brengt met haar positieve en open houding een goede vibe waardoor je je op je gemak voelt en je jezelf sneller open durft te stellen. Ze vertelde van tevoren helder wat je kunt verwachten en leidde een ontspannen en fijne ceremonie. Aanrader!
Naamloos-1-02.png

Viviann ~ wbsitteksten

Ik vond het fijn om samen te werken, feedbackmomenten te hebben en de ruimte te krijgen om ‘random’ nog iets toe te voegen. De contactmomenten heb ik als heel prettig ervaren. Je hebt een fijne rustige houding en neemt de tijd voor mij als klant. Dat voelt fijn. Vooral ook omdat we van tevoren een prijs hebben afgesproken, geeft dat mij als klant rust; je neemt de tijd voor me en dit zie ik niet per se terug in een factuur. Dat voelt veilig.

Annmarijn ~ communicatiadvis

Anouk heeft mij ontzettend goed op weg geholpen bij het redigeren van mijn boek. We begrepen elkaar met weinig woorden en het eindresultaat was verbluffend, super blij mee!
Naamloos-1_Tekengebied 1.png

Kim ~ 1:1 coaching

Zonder dat ik eigenlijk wist wat we inhoudelijk zouden gaan doen, ben ik de coaching van Anouk gaan doen. Het voelde echt alsof ik dit nodig had. De coaching heeft mij geholpen met meer rust in mijn hoofd. Van nature sta ik altijd aan en ik ben nu wat bewuster van het pakken van rust en het leven in het nu. Het was een hele fijne spiegel, waardoor ik weer wat inzichten heb in m'n eigen leerpunten en patronen. Met welk onderwerp ik ook aankwam, Anouk heeft overal wel wat kennis van en spreekt dezelfde taal. Het voelde voor mij super natuurlijk aan en ik merk dat het heel fijn is dat er iemand is met wie je inhoudelijk diepere gesprekken kunt voeren. 

Het contact met Anouk is super laagdrempelig. Ik heb ervaren dat ze zich goed voorbereid, onderzoekend is en ideeën aandraagt. De tijd vliegt voorbij, omdat het zo leuk en waardevol is. Ze denkt graag mee, is flexibel in haar contactmomenten en ook de manier waarop die plaatsvinden. In ons geval spraken we zowel telefonisch als videobellend en wandelend of thuis. Alles was in mijn geval even prettig. Voor mij was het echt een uitkomst dat het ook online heel goed te doen was.

Naamloos-1-02.png

Lortta Dlors ~ cocrati

Anouk is een prachtige ziel en heeft een ongelofelijke mooie gave. Ze luistert actief en liefdevol en laat je gehoord voelen. Ze neemt je mee op een intieme reis waarbij ze (zelf)liefde, verlangen en hoop, met passie overbrengt en het met haar poëtische penseelstreken, op papier vertaalt. Ze heeft mij uitgenodigd om mijn eigen waarheden te omarmen en te groeien op het pad van zelfontdekking en ontwikkeling. Mijn ontmoeting met haar voelde als een warme, gouden omhelzing in deze chaotische wereld. Dank je wel voor alles wat je voor mij hebt betekend. Dat we nog lang samen mogen werken en creëren!

Alx ~ 1:1 coaching

Wat een fijne sessies hebben we gehad. Diepe gesprekken, doelen besproken, podcasts, ademhalingsoefeningen et cetera. Je luisterde precies tussen de gesprekken/zinnen door en kwam met creatieve ideeën en opdrachten die ik precies op mijn manier uit kon en wilde voeren. Even een spiegel voorhouden om in te zien wat voor stappen ik maak en alles waar we het over hadden erin verwerken. Super fijn en ik ben echt heel blij dat ik dit met jou heb mogen doen. Bedankt voor de sessies en keep on going! 
bottom of page