top of page

Th Roar within Rtrat

Voor de vrouw die het dit jaar anders gaat doen. Haar eigen keuzes gaat maken. Voor haar, die het al langer voelt en de juiste omgeving nodig heeft. In de natuur, met een fijne vrouwentribe;

ieder op haar unieke pad. 

n Ris naar dz droomplk in màlaga, n ris naar jzlf

IMG_4487.JPG

As wat j nu mot wten

wat

Je vuur achterna. Meer doen van waar je hart om fluistert (of misschien al schreeuwt). Veilig de ongetemde, wilde plekken opzoeken; zowel in de natuur als in jezelf. Want waar comfort eindigt, begint groei. Met een intieme, hechte groep van maximaal tien deelnemers gaan we buiten leven, onze behoeftes voelen en volgen, wisselen tussen actie en rust, en een diepe connectie met onszelf en elkaar vinden.  

waar & wannr

Van 18 t/m 23 mei 2024 bij Costa del Soul in Málaga, het zonnige Zuiden van Spanje. (Gemiddeld 25 graden in mei, just saying). Een plek bovenaan een berg, met magische zonsopkomst en -ondergang. Afgelopen zomer werd ik verliefd op deze plek en ik weet zeker - jij ook. 

voor wi

Als jij voelt dat het tijd is voor JOU. Tijd om jezelf weer wat meer te 'uncagen'. In elke vrouw schuilt een wild en intuïtief wezen dat losgelaten mag worden. Met passie, kracht en kwetsbaarheid. Jij bent klaar met jezelf tegenhouden en wil je mooiste leven achterna: in verbinding en vol vertrouwen. Vrij van verwachtingen die je niet passen. Stiekem weet je al even wat je nodig hebt: een krachtige community, een veilige plek, zon en natuur.

waarom

Omdat je meer wil en mag van jezelf. Omdat je alles wil omarmen - alles wat jou mens maakt - en de krachtige jij wil aanwakkeren. En krachtig zijn gaat niet alleen over kracht - juist ook over kwetsbaarheid. Er is moed nodig, zowel om kwetsbaar te zijn als JA te zeggen tegen je hart. En dit betekent een nee voor al het andere. Maar... niemand anders gaat dat voor je doen. Wie haar innerlijke wildernis durft te verkennen, 

herontdekt haar brul (ROAR ;-).

kijkj in ht programma

Een combinatie van yin (rust) en yang (actie) door beweging, ademwerk, yoga, verbindende groepssessies en veel tijd buiten en met elkaar doorbrengen. We werken op een liefdevolle manier met het vuur in ons - wakkeren aan wat er al in zit en wat dat is, weet jij als geen ander.

Naast het programma, vieren we ook 'gewoon' de magie van het leven. En is er ruimte voor ontspanning en integratie.

invstering

€1111 inclusief eten en drinken, slapen, alle workshops en ceremonies, coaching, (online) cirkel voorafgaand, intake- en aftercaregesprek; exclusief je vliegticket. 

Meld je je in maart aan, dan krijg je drie maanden 1:1 (schrijf)coaching cadeau!

Je doet direct een aanbetaling van 20% en betaalt de rest een maand van tevoren. Gespreid betalen is mogelijk, neem dan even contact met me op.

klaar voor n magisch ontmoting mt jzlf n d andrn?
ws zkr van j plk door op ondrstaand button te klikkn.
Fijn vrouw: ht is tijd!

Betalen retreat
bottom of page